HÁZIREND

Fizetés:

A foglalkozások díját készpénzben kérjük kifizetni.

A foglalkozások díját, az arra kijelölt időpontban havonta egy összegben, készpénzben szükséges rendezni, melyről készpénzfizetési számlát állítunk ki. Amennyiben a térítési díj fizetése elmarad, a gyermek ellátása annak befizetéséig szünetel.

Lemondás:

A szülő – amennyiben gyermeke nem tud megjelenni a soron következő foglalkozáson- köteles azt lemondani. Amennyiben a lemondás a foglalkozás időpontja előtt 24 órával történik, a már befizetett összeget jóváírjuk a következő hónapban. Ha a foglalkozás nem kerül lemondásra, vagy a foglalkozást megelőző 24 órán belül történik, nem áll módunkban jóváírni az összeget. Kivételt képez a betegség miatti hiányzás, mely esetben orvosi igazolás bemutatása ellenében tudjuk jóváírni a befizetett összeget. Amennyiben a foglalkozás az Ágacska Fejlesztő Kuckó részéről kerül lemondásra, pótlási lehetőséget biztosítunk, vagy a már befizetett összeget jóváírjuk a következő havidíjból.

Kérjük, hogy a foglalkozások lemondása minden esetben írásban (sms-ben, vagy e-mail-ben) történjen elérhetőségeink valamelyikén!

Amennyiben három egymást követő alkalommal valaki nem jelenik meg a megbeszélt időpontban és nem mondja le, vagy indokolatlanul (nem betegség miatt) hiányzik 3 hetet, a kiadott időpontja visszavonásra kerül.

Pénzt nem áll módunkban visszafizetni!

Egyéb:

A foglalkozás területén és a fejlesztőszoba közelében kérjük a hangos beszélgetés mellőzését.

Az Ágacska Fejlesztő Kuckó területén dohányozni, alkoholt fogyasztani tilos!

Kérjük, hogy a foglalkozásokra pontosan szíveskedjenek érkezni, mivel azok a megadott időpontban elkezdődnek és befejeződnek. Késés esetén a teljes óradíj megfizetése szükséges.

A gyermekek és szüleik a foglalkozások megkezdéséig kizárólag a váróhelyiségben/ öltözőben tartózkodhatnak, a váróhelyiségben/ öltözőben tartózkodó gyermekért, tanulóért a várakozási idő alatt a gondviselő felelős.

Gyermek nem tartózkodhat felügyelet nélkül a fejlesztő helyiségekben!

Értékeikért, a váróhelyiségben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Rongálás, az eszközök nem rendeltetésszerű használata esetén a szülő köteles megfizetni az okozott kárt.

A foglalkozásokra jól zárható palackban tiszta víz hozható, kérjük, hogy a cukrozott üdítőket ezen alkalmakon kerülni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy a gyermek bármilyen tartós betegségéről (allergia, asztma, étel intolerancia) tájékoztatni szíveskedjenek.

Ügyeljenek a tisztaság megőrzésére!

A fejlesztő helyiségben javasolt vastag, csúszásgátló tappancsos zokni használata, mivel a mozgásfejlesztés közben a cipőt nem használjuk. A mozgásos feladatok után a gyermekek benti cipőt viselhetnek.

Kérjük, hogy fertőző beteg gyermeket ne hozzanak a foglalkozásokra.

A házirendet az Ágacska Fejlesztő Kuckóba történő jelentkezésével mindenki magára vonatkozóan elfogadja.

A házirend betartása kötelező!

Amennyiben a házirend megsértésre kerül, a megkezdett közös munkát nem áll módunkban folytatni.